Kom in contact met ons

Laat dan hieronder uw gegevens achter. We nemen dan spoedig contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

info@kjsp.nl

Contact

Veelgestelde vragen

Kan ik een afspraak maken voor een schoonmaakpakket ?

U kunt eenvoudig een afspraak maken, zowel telefonisch als online, in slechts een paar stappen voor extra gemak en snelheid.

Gebruiken de schoonmakers hun eigen schoonmaakmiddelen?

Onze schoonmaakteams maken gebruik van hoogwaardige schoonmaakmiddelen die speciaal zijn geselecteerd voor effectiviteit en tevredenheid. Deze middelen worden door de teams zelf meegenomen, waardoor we de beste kwaliteit garanderen tijdens het schoonmaken.

Bestaat een team bij KiesJeSchoonmaak uit meerdere personen?

Ja, een team bestaat standaard uit 2 personen. Afhankelijk van de omvang van de klus kan het echter ook uit 1 of meerdere personen bestaan.

Is het nodig dat er iemand aanwezig is tijdens de schoonmaakklus?

Nee, dat is niet nodig! Je hoeft niet aanwezig te zijn tijdens de klus. Het is echter handig om aan het begin van de klus aanwezig te zijn om eventuele specifieke wensen door te nemen en een rondje te maken voor goedkeuring. Bovendien zal je minimaal 24 uur van tevoren worden gebeld door een schoonmaker van KiesJeSchoonmaakpakket.

Moeten de keukenkastjes leeg zijn tijdens de schoonmaak?

Nee, dat is niet nodig! Je kunt zelf aangeven of je wilt dat de keukenkastjes leeg zijn tijdens de schoonmaak wanneer je je aanvraag doet.

Wanneer kan ik het beste een afspraak maken?

Je kunt op elk moment van de dag, 24/7, een afspraak maken voor de volgende dag.

Wanneer dien ik de schoonmakers eigenlijk te betalen?

Na de schoonmaak bekijken onze schoonmakers samen met jou het resultaat om ervoor te zorgen dat je tevreden bent. Op onze opdrachtwerkbon zie je de punten die de schoonmakers hebben aangepakt. Als je akkoord bent na het bekijken, kun je de betaling doen via het pinapparaat dat onze schoonmakers bij zich hebben.

Zijn jullie beschikbaar door heel Nederland?

Absoluut!

Kan ik de afspraak wijzigen of annuleren als er iets tussenkomt?

Absoluut! Je kunt de afspraak kosteloos wijzigen of annuleren.

Klant review

Geweldig schoonmaakbedrijf! Ze leveren niet alleen vlekkeloze resultaten, maar hun team is ook uiterst vriendelijk en professioneel. Ons kantoor ziet er altijd sprankelend uit dankzij hun toewijding. Ze gaan echt de extra mile om ervoor te zorgen dat alles perfect is. Een echte aanrader!
Fantastisch schoonmaakbedrijf! Mijn huis is nog nooit zo schoon geweest. Ze nemen echt de tijd om elk hoekje en gaatje grondig schoon te maken. Betrouwbaar, professioneel en vriendelijk personeel. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe blij ik ben met hun service. Absoluut een game-changer voor mijn woongenot!