Een professionele schoonmaak op maat

Zoek je maatwerk op het gebied van schoonmaak? Dan ben je bij Kiesjeschoonmaakpakket aan het juiste adres. We hebben namelijk mensen klaarstaan die er graag voor zorgen dat jij straks weer in een schoon huis woont. Professionals die ook in een bedrijfspand, hotel of horecagelegenheid grondig kunnen schoonmaken. We leveren schoonmaak op maat, waarbij het heel eenvoudig is om te kiezen voor een van onze schoonmaakpakketten. Als je een keuze hebt gemaakt, dan staan er op de dag dat jij wil twee professionele schoonmakers voor je deur, die grondig bij je aan de slag gaan.

Schoonmaak maatwerk van Kiesjeschoonmaakpakket.nl

We maken het je zo eenvoudig mogelijk om een professionele schoonmaak te kiezen bij ons. We hebben een aantal verschillende pakketten in ons aanbod klaarstaan. Je kunt hierbij denken aan een voorjaarsschoonmaakpakket, een verbouwingsschoonmaakpakket en een verhuizingspakket. Dit is slechts een kleine greep uit ons aanbod aan pakketten. Als je jouw keuze voor een pakket hebt gemaakt, dan geef je eenvoudig online aan hoeveel vierkante meters er moeten worden schoongemaakt en hoeveel kamers. Ook geef je nog door hoe vies de ruimte is die schoongemaakt moet worden, naast een aantal andere opties. Aan de hand hiervan krijg je dan direct op je scherm te zien hoeveel een schoonmaak bij ons kost. Ga je hiermee akkoord? Dan hoef je alleen nog aan te geven wanneer je wil dat we bij je langskomen. Dat zou in principe de volgende dag al kunnen!

Meer weten over een schoonmaak op maat?

Als je meer wil weten over wat er bij ons allemaal mogelijk is, dan kan je hier altijd contact over opnemen met Kiesjeschoonmaakpakket.nl. We helpen je graag met het maken van een keuze voor het juiste pakket en bekijken samen met jou wanneer we bij jou thuis of op het bedrijf aan de slag moeten gaan. We kunnen eenmalig bij je langskomen, maar maandelijks, wekelijks of in een andere frequentie behoort ook tot de mogelijkheden.