Een grondige schoonmaak na een verhuizing

Bij een verhuizing moet er veel geregeld worden. Niet alleen moeten er verhuizers of verhuiswagens worden gehuurd, verhuisdozen worden ingepakt en verhuisberichten worden geschreven, er moet na de verhuizing ook goed worden schoongemaakt! Het oude huis moet netjes worden achtergelaten, terwijl het nieuwe huis waarschijnlijk ook wel een grondige schoonmaak kan gebruiken. Je wil toch een frisse start in je nieuwe huis maken! Schakel voor deze verhuis schoonmaak Kiesjeschoonmaakpakket.nl in. Wij hebben een speciaal verhuisschoonmaakpakket voor je klaarstaan waarmee je dit eenvoudig regelt.

Laat professionals je verhuisschoonmaak uitvoeren

Het is onvermijdelijk dat er na een verhuizing flink moet worden schoongemaakt. Meestal zijn bij een verhuizing heel wat mensen betrokken, die van binnen naar buiten en weer terug lopen. Er wordt gesleept met spullen, er breekt wel eens iets en vaak zijn er ook nog overblijfselen van het behangen, schilderen of leggen van een nieuwe vloer. De schoonmakers van Kiesjeschoonmaakpakket.nl weten hier wel raad mee. Kies voor dit pakket, geef aan hoeveel vierkante meters er moeten worden schoongemaakt en wanneer je de schoonmaak in wil plannen en wij laten je weten wat dit gaat kosten. Als jij de definitieve bevestiging geeft zorgen we ervoor dat er op de afgesproken dag twee professionele schoonmakers voor je klaarstaan!

Een verhuis schoonmaak voor zowel particulieren als ondernemers

We komen graag bij je langs als je naar een nieuw huis bent verhuisd, maar ook voor zakelijke klanten staan we klaar. Heeft u met jouw bedrijf een verhuizing doorgemaakt? Ook dan weten wij wel raad met de schoonmaak. Het maakt hierbij niet uit hoe groot je bedrijf is. We hebben de mensen in dienst om ook de schoonmaak na een verhuizing van een groot bedrijf in orde te maken. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan gewoon even contact met ons op om deze aan ons te stellen.