Professionele glasbewassing voor uw huis of bedrijfspand

Ben je op zoek naar een professional op het gebied van glasbewassing? Dan ben je bij Kiesjeschoonmaakpakket.nl aan het juiste adres. We hebben namelijk een dienst voor je klaarstaan waarmee jij eenvoudig een professionele glasbewassing bestelt. We hebben namelijk een aanbod aan schoonmaakpakketten, die je via deze website kunt aanvragen. We komen onze glas bewassing bij je uitvoeren wanneer je dat wilt. Dit doen wij eenmalig, maandelijks, wekelijks, of in een andere frequentie.

De specialisten op het gebied van glasbewassing

Glas bewassing is een schoonmaakklus waar kennis en ervaring bij komt kijken. Wij hebben mensen in dienst die precies weten waar er allemaal op moet worden gelet. We kunnen worden ingeschakeld voor glasbewassing bij u thuis, maar ook als er bij een groot bedrijfsgebouw, hotel of horecagelegenheid ramen moeten worden schoongemaakt. Neem een kijkje bij ons pakket voor glasbewassing. Wij zorgen ervoor dat de ramen er zowel binnen als buiten weer glashelder uit komen te zien. We gebruiken bij het schoonmaken altijd professionele schoonmaakmiddelen en je kunt een afspraak met ons maken om morgen al bij je langs te komen!

Meer weten over ons glasbewassings pakket?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die je bij ons hebt? Neem dan contact met ons op door je vraag te stellen via ons contactformulier. Telefonisch of per mail je vragen aan ons stellen is natuurlijk ook mogelijk. Voor antwoord op veelgestelde vragen kun je ook altijd even een kijkje nemen op de pagina met vragen die we vaak krijgen, elders op deze website. Wij staan klaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Naast glas bewassing kun je ons ook inschakelen voor bijvoorbeeld schoonmaak na een verhuizing op oplevering, een schoonmaakpakket voor na je feest of bij je zwangerschap, en nog veel meer. We raden je dan ook aan om eens een kijkje te nemen op onze pagina waarop we alle pakketten overzichtelijk voor je bij elkaar hebben gezet.