Professionele schoonmaak bij de oplevering van een huis

Voor zowel zakelijke als particuliere klanten hebben wij de oplossing als het aankomt op een oplever schoonmaak. Bij Kiesjeschoonmaakpakket.nl hebben we namelijk mensen in dienst die graag bij je langskomen om deze schoonmaak op professionele wijze voor je te regelen. We komen langs als jij bent verhuisd en je oude huis er piekfijn uit moet zijn voor de nieuwe bewoners. Maar we werken ook voor bouwbedrijven die na de bouw een huis opleveren. We zorgen ervoor dat elk huis er kraakhelder uit komt te zien. Regelen van een schoonmaker via Kiesjeschoonmaakpakket is heel eenvoudig. Je kiest hiervoor simpelweg een van de schoonmaakpakketten die wij voor je klaar hebben staan.

Aan de slag met een opleverschoonmaak

Kiesjeschoonmaakpakket.nl is een schoonmaakbedrijf dat het regelen van een schoonmaker een stuk eenvoudiger wil maken. We hebben onze pakketten ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je snel een specialist regelt op het gebied van schoonmaken. Kies elders op deze website het pakket en geef een aantal gegevens door. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters dat moet worden schoongemaakt, de mate waarin het huis is vervuild en het aantal kamers dat een schoonmaakbeurt nodig heeft. Aan de hand hiervan krijg je direct een prijsopgave te zien. Als je hiermee akkoord gaat kunnen onze schoonmakers de volgende dag al bij je op de stoep staan!

Meer weten over ons oplever schoonmaak pakket?

Vragen over de mogelijkheden die je bij ons hebt? We hebben een uitgebreide sectie met veelgestelde vragen voor je klaarstaan. Je kunt er ook altijd voor kiezen om ons contactformulier in te vullen en hiermee je vragen te stellen. Met een opleverschoonmaak pakket regel je de schoonmaak bij de oplevering heel eenvoudig en zeker. Maar je kunt ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld een schoonmaak na een feest, bij een zwangerschap of voor je bedrijf. We komen dan eenmalig bij je langs, of wekelijks, maandelijks of met een andere frequentie.