Een pakket voor een professionele verbouw schoonmaak

Sta je op het punt een verbouwing in je huis af te ronden en maak je jezelf een beetje zorgen om de rommel die dit met zich mee heeft gebracht? Als je klaar bent met de verbouwing wil je natuurlijk graag dat je huis er weer een beetje netjes uitziet. Maar heb je na een ingrijpende verbouwing nog wel zin in een uitgebreide schoonmaak? Gelukkig is hier een goede oplossing voor. Bij Kiesjeschoonmaakpakket.nl heb je namelijk de mogelijkheid om een pakket voor een verbouw schoonmaak te kiezen. Wij komen dan bij je langs om grondig schoon te maken na de verbouwing en er voor te zorgen dat je huis er weer spic en span uit komt te zien.

Alles voor een grondige verbouwschoonmaak

Een schoonmaak na een verbouwing is een flinke klus, die goed moet worden uitgevoerd. Dit is het geval als je zelf thuis hebt lopen verbouwen, maar ook als je met je bedrijf in een huis een verbouwing hebt uitgevoerd. Op onze site bestel je eenvoudig een van onze schoonmaakpakketten. Kies het pakket naar wens en geef hierbij een aantal gegevens aan ons door. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters, dat moet worden schoongemaakt, het aantal kamers en de mate waarin je huis vies is geworden. Aan de hand hiervan krijg je dan direct de prijs te zien die de schoonmaak je gaat kosten. Als je hiermee akkoord gaat kunnen wij de volgende dag al bij je op de stoep staan om met schoonmaken te beginnen.

Meer weten over ons verbouwschoonmaak pakket?

Als jij meer wil weten over de mogelijkheden die je bij ons hebt, dan hebben we het antwoord voor je klaarstaan bij onze Veelgestelde Vragen. Mocht je hier niet vinden wat je zoekt, dan kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen met je vragen. Gebruik hiervoor het contactformulier op de site, of bel of mail ons. We staan altijd klaar om jou te helpen met een grondige schoonmaak. We gaan aan de slag bij zowel particulieren als zakelijke klanten. Naast een schoonmaakpakket voor je verbouwing hebben we ook pakketten voor bijvoorbeeld een feestschoonmaak, een schoonmaak na een oplevering of een schoonmaak bij een verhuizing.