Vakantiepark schoonmaak

Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaak op maat voor o.a. vakantieparken en andere recreatie. Zo werken wij voor diverse recreatieparken en verzorgen daarvoor de schoonmaak op maat naar behoefte.

Zorg voor een onvergetelijke ontvangst voor vakantiegangers

Om hier in bij te dragen zorgen wij dat de vakantiehuisjes schoon zijn bij aankomst van de gasten. Wij zorgen voor de perfecte start van de vakantie, midweek of weekend weg: een heerlijk schoon vakantiehuisje! Onze schoonmakers zijn ervaren en komen met de juiste schoonmaakmiddelen en materiaal om de huisjes helemaal fris op te leveren aan de volgende huurder. Recreatie schoonmaak is een van onze vaste dagelijkse werkzaamheden.

Ons materiaal

Bij het schoonmaken gebruiken we alleen de beste producten. Uiteraard zijn dit producten die zo duurzaam, effectief en milieuvriendelijk mogelijk zijn. Hiermee willen we een positieve bijdrage leveren aan de samenleving en het milieu.

Ruime ervaring en een flexibel team

Wij hebben ruime ervaring in het schoonmaken van caravans, vakantiehuisjes, toiletgebouwen, zwembaden, campings, bungalowparken, hotels etc. Wij kunnen elke ruimte schoonmaken zoals gastenverblijven, sanitaire ruimtes, sportruimtes, openbare ruimtes of werkplekken van uw werknemers. Het schoonmaken van recreatie ruimtes verzorgen wij van A tot Z wanneer jij dat wil.

Beschikbaarheid

Wij hebben direct schoonmakers voor vakantiepark, recreatiepark of bijv. hotel. Op alle dagen van de week (van maandag t/m zondag) hebben wij mensen beschikbaar. Geef jullie wensen door en wij maken een Schoonmaakpakket op maat!

Voorstel op maat voor vakantiepark schoonmaak?

Neem via onderstaand contactformulier eenvoudig contact met ons op en geef je wensen aan ons door. Wij gaan hier dan mee aan de slag en zorgen dat je snel een offerte op maat krijgt toegestuurd!

Wij werken o.a. voor: