Wie zijn wij?

Wij zijn Kiesjeschoonmaakpakket.nl, waar jij snel, simpel en veilig jouw schoonmaakpakket boekt. Wij staan voor hoge kwaliteit en goed service en werken hiervoor met de beste schoonmakers in heel Nederland. Als je bij ons een pakket besteld hebt, zorgen wij ervoor dat er op het afgesproken tijdstip twee professionals klaarstaan, die voor jou aan de slag gaan met het schoonmaken van je huis of bedrijf.

Makkelijk en simpel geboekt!

Met ons online boekingssysteem boek jij snel, simpel en makkelijk bij kiesjeschoonmaakpakket.nl. een van onze schoonmaakpakketten. In 1 oogopslag zie jij wat jouw pakket kost, voordat jij dit bij ons bestelt. Op deze manier willen we het voor mensen zo eenvoudig en laagdrempelig mogelijk maken om een professionele schoonmaker te bestellen!

Ons materiaal!

Bij het schoonmaken gebruiken we alleen de beste producten. Uiteraard zijn dit producten die zo duurzaam, effectief en milieuvriendelijk mogelijk zijn. Hiermee willen we een positieve bijdrage leveren aan de samenleving en het milieu.

Onze diensten
en pakketten

Wij bieden diverse schoonmaakpakketten aan. Aan de hand van jouw wensen kies je het schoonmaakpakket dat het beste bij je past!

Hoe werkt het?

Kies snel en makkelijk in een aantal stappen je pakket

1
Kies pakket
2
Kies aantal ruimtes & m2
3
Kies vuilgraad en extra diensten
4
Bekijk je offerte
5
Reken af

Wat onze klanten zeggen: